Waarom de Bakfietsfriet?


Als kind droomde Danny Vanderhoven ervan om een eigen frituur te beginnen. Helaas draaide het verhaal anders uit en staat chef Danny nu achter het fornuis van het sterrenrestaurant met zijn naam. Met de ‘Bakfrietfiets’ sluit hij aan bij zijn oude passie: een klassieke bakfiets met ingebouwde frietketels en koeling.

Danny koos voor klassieke puntzakken, met biologische frieten, iets dikker gesneden, zoals hij ze zelf graag heeft. Bovenop komt een flinke schep mayonaise. Daarnaast de snacks: een artisanale cervela en huisgemaakte kaas- en garnaalkroketten.

Danny: "Als sterrenchef ben ik topkwaliteit aan mijn klanten verschuldigd, zowel in het restaurant, maar ook in de ‘Bakfrietfiets’. Daarom voegen we het label ‘Inspired by Danny’ toe aan onze ‘Bakfrietfiets’."

In 2018 gaf Danny de fakkel door aan Baptist Bart, die het concept ook kan smaken en met veel passie deze unieke bakfiets verder zet.


Moet er misschien nog wat mayonaise op?

+32(0)89 24 89 08   honger@bakfrietfiets.be